Crème Brûlée
3dl kermaa
1dl maitoa
2rkl
vaniliinisokeria
4 kananmunan
keltuaista
1dl sokeria
(appelsiinin
mehu)
-Lämmitä uuni n.190
asteeseen.
-Kuumenna kerma,
maito ja vaniliinisokeri hiljalleen kiehuvaksi.
-Erottele
kananmunista keltuaiset ja vatkaa ne sokerin kanssa vaahdoksi
(jääneistä
valkuaisista voit tehdä vaikka marenkeja :) )
-Kaada maito-kerma
seos munavaahdon sekaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
-Oikeaan ohjeeseen
lisänä halusin vähän lisämakua, joten puristin sekaan vielä appelsiinin
mehun.
-Kaada seos pieniin
paistoastioihin ja aseta uunipannulle.
-Nosta pannu uuniin
ja kaada sille vettä.
-Paista
20-25minuuttia ja nosta jääkaappiin jäähtymään.
-Tarpeellinen
jäähtymisaika on vähintään 2-3h.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti