keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Crème Brûlée


Crème Brûlée


3dl kermaa
1dl maitoa
2rkl vaniliinisokeria

4 kananmunan keltuaista
1dl sokeria

(appelsiinin mehu)

-Lämmitä uuni n.190 asteeseen.
-Kuumenna kerma, maito ja vaniliinisokeri hiljalleen kiehuvaksi.
-Erottele kananmunista keltuaiset ja vatkaa ne sokerin kanssa vaahdoksi
(jääneistä valkuaisista voit tehdä vaikka marenkeja :) )
-Kaada maito-kerma seos munavaahdon sekaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

-Oikeaan ohjeeseen lisänä halusin vähän lisämakua, joten puristin sekaan vielä appelsiinin mehun.

-Kaada seos pieniin paistoastioihin ja aseta uunipannulle.
-Nosta pannu uuniin ja kaada sille vettä.
-Paista 20-25minuuttia ja nosta jääkaappiin jäähtymään.
-Tarpeellinen jäähtymisaika on vähintään 2-3h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti