keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Voileipäkakku

Voileipäkakku



Koristelusta olisi voinut tulla parempikin.

Aloitimme ideoinnin siitä, mitä kaikkea haluaisimme väleihin.
Päätimme laittaa vaalean paahtoleivän lisäksi osaksi myös ruisleipää 
(hyväksi todettua Real-leipää).
 Paahtoleipänä oli Oululaisen Reilu täysjyvävehnä.
Kostukkeena toimi lihaliemi.
Tein myös kinkkutahnan jota aioin käyttää useampaa 
väliin eri lisien kanssa.

Kinkkutahna:
korppukinkku
maksamakkara
kevyt levite
Aurinkokuivattu tomaatti Bonjour



Ensin leikkasin vuokaa apunakäyttäen sopivan kokoiset palaset. 
Olihan taas melkoista palapelin kokoamista se homma! 


Käänteisessä järjestyksessä kakkua kootessa ensimmäiseen väliin tuli kinkkutahnan lisäksi ananasmurskaa.
Seuraavassa välissä on kinnkutahnaa ja persiljasilppua. 
Kahden paahtoleipä kerroksen välissä on kananmunamurskaa ja suolakurkkupaloja.
Alimmassa välissä on vielä vähän lisää suolakurkkupaloja, kinkkutahnaa ja ripaus chilikastiketta.
Yhden välin kinkkutahnaan lisäsin myös sinappia.

Päällystä syntyi ihan vaan Ruohosipuli Bonjourista ja majoneesista.
Koristelut näkyvätkin ylimmästä kuvasta, persiljaa reunoilla ja päällä

tummia viinirypäleitä ja korppukinkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti