Voileipäkakku
Koristelusta olisi voinut tulla
parempikin.
Aloitimme ideoinnin siitä, mitä kaikkea
haluaisimme väleihin.
Päätimme laittaa vaalean paahtoleivän lisäksi
osaksi myös ruisleipää
(hyväksi todettua Real-leipää).
Paahtoleipänä
oli Oululaisen Reilu täysjyvävehnä.
Kostukkeena toimi lihaliemi.
Tein myös kinkkutahnan jota aioin käyttää
useampaa
väliin eri lisien kanssa.
Kinkkutahna:
korppukinkku
maksamakkara
kevyt levite
Aurinkokuivattu tomaatti Bonjour
Ensin leikkasin vuokaa apunakäyttäen sopivan
kokoiset palaset.
Olihan taas melkoista palapelin kokoamista se
homma!
Käänteisessä
järjestyksessä kakkua kootessa ensimmäiseen väliin tuli kinkkutahnan lisäksi
ananasmurskaa.
Seuraavassa välissä
on kinnkutahnaa ja persiljasilppua.
Kahden paahtoleipä
kerroksen välissä on kananmunamurskaa ja suolakurkkupaloja.
Alimmassa välissä
on vielä vähän lisää suolakurkkupaloja, kinkkutahnaa ja ripaus
chilikastiketta.
Yhden välin
kinkkutahnaan lisäsin myös sinappia.
Päällystä syntyi
ihan vaan Ruohosipuli Bonjourista ja majoneesista.
Koristelut
näkyvätkin ylimmästä kuvasta, persiljaa reunoilla ja päällä
tummia
viinirypäleitä ja korppukinkkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti