Ohje vanhasta blogistani. Halusin siirtää näitä
parhaita ohjeita sieltä tänne uuteen. Tässä
salaatti jota tehtiin aikoinaan koulun ravintolassa
opiskellessani kokiksi.
Välimerellinen raviolisalaatti
(10:lle)
1kg ravioli
tuorepastaa
100g
vettä
200g
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
15g
viinietikkaa
600g
salaattisekoitusta
(jäävuorisalaatti, rucola, tammenlehti tms.)
100g
oliiviviipaleita
350g
kirsikkatomaatteja
250g
viinirypäleitä
100g
Emmentaljuustoa lastuina
20g
auringonkukansiemeniä paahdettuina
-Kypsennä
raviolit.
-Sekoita
joukkoon aurinkokuivatut tomaattikuutiot liemineen ja etikka.
-Jäähdytä.
-Pese, huuhdo ja
pilko salaatit. Levitä salaattisekoitus
laakean
tarjoiluastian pohjalle.
-Lisää jäähtynyt
ravioliseos salaattipedille sekä
oliivirenkaat,paloitellut kirsikkatomaatit ja halkaistut
viinirypäleet.
-Ripottele
pinnalle juustolastut ja paahdetut auringonkukansiemenet.
(Ohje peräisin
osoitteesta sydanmerkki.fi)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti