keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Välimerellinen raviolisalaatti

Ohje vanhasta blogistani. Halusin siirtää näitä
parhaita ohjeita sieltä tänne uuteen. Tässä 
salaatti jota tehtiin aikoinaan koulun ravintolassa
opiskellessani kokiksi.



Välimerellinen raviolisalaatti (10:lle)

1kg ravioli tuorepastaa
100g vettä
200g aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
15g viinietikkaa
600g salaattisekoitusta 
(jäävuorisalaatti, rucola, tammenlehti tms.)
100g oliiviviipaleita
350g kirsikkatomaatteja
250g viinirypäleitä
100g Emmentaljuustoa lastuina
20g auringonkukansiemeniä paahdettuina

-Kypsennä raviolit.
-Sekoita joukkoon aurinkokuivatut tomaattikuutiot liemineen ja etikka. 
-Jäähdytä.
-Pese, huuhdo ja pilko salaatit. Levitä salaattisekoitus 
laakean tarjoiluastian pohjalle.
-Lisää jäähtynyt ravioliseos salaattipedille sekä
oliivirenkaat,paloitellut kirsikkatomaatit ja halkaistut viinirypäleet.
-Ripottele pinnalle juustolastut ja paahdetut auringonkukansiemenet.

(Ohje peräisin osoitteesta sydanmerkki.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti