keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Muna-pekonikupit


Bongasin Me Naiset-lehdestä hauskan näköisen ohjeen ja
päätin kokeilla  pitkänperjantain kunniaksi!
Ohje sai kehuja muiltakin syöjiltä.
Ensi kerralla laittaisin annokset ehkä paperisten muffini-vuokien sijaan
joihinkin paistonkestäviin pikkukuppeihin, ohuet muffini-vuuat ei olleet se ihan paras vaihtoehto.


Muna-Pekonikupit


4 viipaletta pekonia
4 kananmunaa
1 dl creme fraichea
½ dl juustoraastetta
suolaa ja pippuria

Pyöräytä pekoniviipaleet vuokien reunoille
(ei tarvitse peittää pohjaa ja reunoja kauttaaltaan).
Sekoita munat, ranskankerma ja juustoraaste yhteen.
Mausta suolalla ja pippurilla. 
Kaada seos pekonilla vuorattuihin pikkuvuokiin.
Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes
munamassa on hyytynyt.

Tarjoa sellaisenaan tai ruisleivän kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti